Най-големият фестивал за Хелоуин в Румъния (West Side Hallo Fest)

...
 Най-големият фестивал за Хелоуин в Румъния (West Side Hallo Fest)
Коментари Харесай

45 тона тикви: Къде се провежда най-големият фестивал за Хелоуин?

 

Най-големият фестивал за Хелоуин в Румъния (West Side Hallo Fest) се организира за втора поредна година до най-голямото езеро в Букурещ – Лакул Мории (Lacul Morii), оповестява Българска телеграфна агенция

Събитието, което беше намерено в петък (25 октомври) и продължава до понеделник (28 октомври), събра още в първите часове хиляди гости, преоблечени като зомбита, вампири, върколаци, вещици и призраци. 

32 000 квадратни метра са превърнати в баснословен фон с места за „ страховити “ фотосесии.

 Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “  Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА) България 1 мин. Автокрадец блъсна служител на реда в София, удари паркирани коли и избяга (ОБНОВЕНА)  Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика Съдържание от сътрудници 3 мин. Как да се погрижите най-добре за климатика си – препоръки за профилактика  Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно Тази заран 2 мин. Какво значи междинна скорост и по какъв начин тол камерите ще я засичат? Експерт: Няма да е толкоз дейно  „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем? Тази заран 2 мин. „ Два язовира могат да станат локви “: Изпращаме топъл октомври, само че какъв ноември ще посрещнем?  Откриха зони на Марс, в които може да има живот Любопитно 2 мин. Откриха зони на Марс, в които може да има живот  Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая Тази заран 2 мин. Майката на Димитър от Цалапица: Моля ви, господин Борислав Сарафов, елате и направете инспекция по случая  Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “ Тази заран 3 мин. Акция на Министерство на вътрешните работи в Бургас: Задържаха жена, занимавала се с „ друсан чай “

45 тона тикви са употребявани за фестивала. Някои са особено предопределени за " карвинг " работилниците (за дълбаене на тикви), където деца и родители могат да изработят свои тиквени фенери за деня на Вси Светии.

Събитието включва още работилници за маски и зони, където децата могат да играят и рисуват лица, шоу с прически и грим, съревнование за най-атрактивен костюм. 

Над 100 000 младежи са чествали в най-популярния за нощен живот квартал

Тези, които търсят мощни чувства, могат да се качат на рейс на ужасите (Ghost Ride) или да обиколят къщата на призраците. 

Снимка: Getty Images

“Това е като мултимедийно странствуване, изпълнено с тайнственост и адреналин, със специфични резултати и холограми, посредством което посетителите ще се пренесат в свят на сенки и злокобни изненади ”, споделят за Българска телеграфна агенция уредниците.

Островът е „ надзираван “ от голяма магьосница, висока съвсем три метра. Атракция е и пеперудата от тикви.

Организаторите от " Отровното трио " проведоха специфична проява със светещи тикви

Посетителите - възрастни и деца, се предизвикват да се причислят към заниманието и да дойдат в костюми. Те могат да вземат участие в дефиле и да завоюват награди.

80 продавачи оферират многообразие от ръчно направени продукти - бижута, плетива, свещи, украси, тениски, маски - всички на тематика Хелоуин.

На 20 камиончета с храна се продават “страшни ” кулинарни деликатеси, въодушевени от празника или в звук с есента: сладолед с усет на печена тиква с бисквити и печена ябълка, пица Дракула, близалки, украсени с прилепи и доста други. 

На фестивала не липсва и жива музика. Тази вечер на сцената ще излезе един от най-популярните румънски реализатори - Smiley. 

Повикали са и подкрепление

Входният билет за фестивала е 20 леи (8 лева.). Достъпът в неделя от 10:00 до 14:00 локално (и българско) време ще бъде безвъзмезден. 

Снимка: Getty Images

Деца под 12 години влизат без билет по време на цялото събитие.

Част от събраните средства ще бъдат употребявани за създаване на нови къщи за котки от Сектор 6 на румънската столица.

Постижението на Александър Чусов е надминало предходния връх от 771 кг

Последвайте ни за още настоящи вести   в   Гугъл News Showcase

Последвайте btvnovinite.bg във   VIBER

Последвайте btvnovinite.bg в INSTAGRAM

Последвайте btvnovinite.bg във FACEBOOK

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР